Kring 2

- inmiddels gestart

'Puur! Aan de voeten van Jezus'
Anne Schotanus
Donderdagavond
Aantal bijeenkomsten: 6

Beschrijving:

Dagboekje voor vrouwen met een druk bestaan
Dit eigentijds vormgegeven dagboekje voor vrouwen begeleidt je zes weken lang. Na een korte inleiding bij een Bijbeltekst volgen er voor iedere dag van de week leessuggesties en twee tot vier vragen. Ook is er steeds ruimte voor enkele reacties van vrouwen op het onderwerp ‘Aan de voeten van Jezus’.

Het boekje is ruim opgezet: een rustige bladspiegel met weinig tekst en per dag een pagina om aantekeningen te maken. De tekst en de vragen die het aanbevolen bijbelgedeelte begeleiden, richten zich met name op de eigen gedachten die je kunt hebben, en niet zozeer op theoretische achtergronden.

Het toevoegen van de reacties van andere vrouwen is origineel gevonden en spreekt aan. Ook is het dagboekje geschikt voor het lezen in een druk bestaan: korte, duidelijke teksten en vragen maken dat je daar altijd wel een moment voor zult kunnen vinden. Om een indruk te geven van de schrijfstijl geef ik een kort citaat uit de inleiding: “God kent jouw leven door en door, en Hij weet precies wat er allemaal op jouw bordje ligt: de leuke en de mooie, maar ook de moeilijke en verdrietige dingen. Hij kent de last waarmee je rondzeult. Hij weet wat jou wakker houdt ’s nachts en Hij kent ook de druk en de spanning die je ervaart in het alledaagse leven dat je leidt. Beter dan wijzelf weet Hij dat we het nodig hebben om bij te tanken bij Hem”.

Kosten € 15,00


Wil je meedoen?

Leuk! Geef je dan op via: hart-en-vrouw@hotmail.com

Interkerkelijke werkgroep Hart-en-Vrouw
Email:
werkgroep@hart-en-vrouw.nl
© 2022  MH