Gesprekskringen


We zoeken altijd naar eigentijdse studies, die betrekking hebben op actuele situaties en hopen daar ook dit seizoen in te zijn geslaagd :).

De onderstaande gesprekskringen zijn eind september 2023 begonnen!

Vragen?
Neem dan contact op met
hart-en-vrouw@hotmail.comKringen 2023-2024

- - - - - - - - - - - - -

Kring 1 - Raak me

Kring 2 - Putten uit de Bron

Kring 3 - Geloofshelden


Kring 1

- Start eind september
     

'Raak me'
Sarianne van Dalen & Willemijn de Weerd
Woensdagmorgen (8x)

Beschrijving

Een verhaal waar je een brok van in je keel krijgt, een lied dat emotie oproept, een hand op je schouder … op verschillende manieren kunnen we geraakt worden. In het Bijbelstudieboek ‘Raak me’ volgen we mannen en vrouwen die geraakt werden door God. We duiken de Bijbel in en onderzoeken op welke manieren God mensen raakt, ook vandaag de dag nog. Alle zintuigen komen in dit Bijbelstudieboek aan bod: zien, horen, proeven, ruiken en voelen. We ontdekken dat aanrakingen van God een doel hebben, namelijk om meer en meer de persoon te worden zoals Hij bedoeld heeft. Sarianne van Dalen is een bekend Sestra auteur, spreker en organiseert kloosterweekenden. Willemijn de Weerd is bekend auteur van kinder- en vrouwenboeken.

Kosten € 22,99
Kring 2

- Start eind september

'Putten uit de Bron'
Tineke Tuinder-Krause
Donderdagavond (8x)

Beschrijving:

In Putten uit de Bron ontmoeten wij, vrouwen van nu, vrouwen van toen. Vrouwen uit de Bijbel.
We hernieuwen de kennismaking met vijftien van hen, nemen een kijkje in hun leven en trekken een tijdje met hen op. We ontdekken dat ze ondanks het verschil in omstandigheden vrouwen zijn zoals wij. Vrouwen die op een punt in hun leven God ontmoeten en, vaak met vallen en opstaan, ontdekken dat Hij een onuitputtelijke Bron is van levend water, van alles wat we nodig hebben om overeind te blijven in dit leven, te gedijen en vrucht te dragen. Met deze warme, toegankelijke en praktische studies nodigt Tineke Tuinder-Krause ons uit om ons bij hen aan te sluiten en samen met hen levend water te putten uit de Bron. De teksten, verwijzingen en vragen maken het boek heel geschikt voor individuele en gezamenlijke bijbelstudie.

Kosten € 16,99

Kring 3

- Start eind september

'Geloofshelden'
Beth Moore - Kelly Winter - Lisa Harper - Jennifer Rothschild - Priscilla Shirer
Woensdagavond (6x)

Beschrijving:

Dit 6-weekse bijbelstudieboek neemt je mee in vijf studies van geliefde sprekers. Elke bijbelstudie bestaat uit vijf dagen en is een combinatie van zelf de Bijbel bestuderen en onderwijs volgen via video’s. Geloofshelden behandelt vijf personen uit het Oude Testament: koningin Esther, Gideon, Hosea, Maleachi en Nehemia. Stuk voor stuk geloofshelden die God blijven volgen, ongeacht wat er op hun pad komt. Bestudeer hoe God het leven van eenvoudige mensen gebruikte voor zijn koninkrijk. En ontdek hoe Hij ook jouw leven kan gebruiken. Het boek bevat een inlogcode die je toegang geeft tot de online video’s. Ook staan er tips in voor groepsleiders, met extra informatie en gespreksvragen. ‘Deze geloofshelden moedigen je aan om God te gehoorzamen, ook als het spannend is. Je maakt kennis met de onderwijsstijl van vijf inspirerende internationale sprekers.

Kosten € 26,99
Interkerkelijke werkgroep Hart-en-Vrouw
Email:
werkgroep@hart-en-vrouw.nl
© 2024  MH